• RECO SUPPORT & ADVICE

För dig som vill göra det mesta själv men behöver support på vägen.

Det kan finnas en viss tillfredsställelse i att ta hand om redovisningen själv inom företaget om tiden finns, och det ger bra kontroll och förståelse för ekonomin. Men ibland kan regelverken kring redovisning och skatt vara knepiga, då kan det vara skönt att veta att det alltid finns någon tillgänglig att bolla sin frågeställning med löpande. En personlig rådgivare.

 

Med eller utan ekonomiprogram eller app

Om du nyligen har startat din verksamhet och ännu inte har ett ekonomiprogram, eller inte är nöjd med befintligt ekonomiprogram hjälper vi dig med en lösning som passar. Vi har idag ett samarbete med Björn Lunden Information, www.blinfo.se. Lättförståeliga program som vunnit priser för sin användarvänlighet. Men vi skräddarsyr och guidar till det program som passar bäst.

Har du idag redan ett ekonomiprogram som du vill arbeta i löser vi även detta. Vi har kompetenser inom de flesta större ekonomiprogram och affärssystem på marknaden såsom Fortnox, BL Administration, Speedledger, Visma, Hogia, GARP, Microsoft Navision.

Genom våra tjänster Reco Support & Advice får du tillgång till de verktyg och den support du behöver. Allt för att du på egen hand ska få de bästa förutsättningarna att lyckas.

Uppstartsmöte

Support

12 ggr/år med enklare frågeställningar

Uppföljningsmöte

1 timme, med djupgående ekonomisk analys av företaget

169 kr/mån

(endast e-faktura), 1 895 kr/helår

Licens för ekonomiprogram tillkommer, ex BL Bokföring 99 kr/mån.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.